SETYO TUHU

Pamintaku.. nimas.. sido asih tut truntot Tansah reruntungan.. eng sak rino.. Sak wengine.. da tan genggan sak rambot.. hamung.. adoh.. caket eng ati.. Yen.. cedak tansah mulat.. Sido.. asih.. tuhu.. Pindo mimi lan mintuno Hayo nimas... bareng hanetepi wajib Sido asi..h be..bra.ya..n   Aku kang setyo satuhu.. Wet biyen nghanthi sak iki.. Bebasane peteng kepa..pak obor sumunar   Ngandiko pangoyamanku Lahir bathin uwis nyotho.. Mung sajake.. Ngandiko semune kurang reno   Tondo.. yekti.. Paseksene.. Rikalane.. Ngangkat awrat Mlampah tebin datan lesu Mugi lestariyo..   Mugi anthuk berkahe Gusti.. Ngandhiko mung tansah lintah Panyuwonku..setyo kulo Tansah nglamlami            

Continue Reading
Close Menu